Как работи ?
Избор на кредит
Избери кредит

Избери тип кредит. Посочи желаната от теб сума и период. Не се притеснявай, може да ги промениш и след като кандидатстваш.

Кандидатстване за кредит
Кандидаствай

Попълни личните си данни в посочените полета. Отнема по-малко от 60 секунди. Ние ще ти създадем профил на сайта автоматично.

Получаване на парите
Получи парите

Получаваш отговор на момента чрез СМС и имейл. Ще ти изпратим парите веднага, щом получиш одобрение. Може да ги вземеш на всяка каса на ИзиПей или по посочената от теб банкова сметка.

Свържи се с нас
Обади ни се
Обади ни се

070010514

Пиши ни
Пиши ни

info@stikcredit.bg

Работно време
Работно време

Понеделник - Петък: 08:00-20:00

Събота: 09:00-17:00

Неделя: 10:00-17:00

Полезни препоръки
Полезни препоръки
Научи повече
Полезни статии
Клиентите ни оценяват
Още причини да избереш Stikcredit?
  • Бързи и гъвкави онлайн кредити
  • Изключително клиентско обслужване
  • Надежден партньор без скрити такси
Защо да избереш StikCredit.bg за бърз кредит онлайн?

1. Избираш вида бърз кредит, от който имаш нужда. Влизаш в онлайн платформата StikCredit.bg и кандидатстваш.

2. Получаваш отговор на заявката си за кредит до минути чрез СМС и електронна поща.

3. При одобрение, превеждаме парите по твоята банкова сметка или EasyPay.



Кой може да вземе бърз кредит онлайн от StikCredit.bg?

Всеки български гражданин на възраст между 18 и 70 години. Трябва да притежаваш валидна лична карта, да имаш постоянен месечен доход, както и да нямаш лоша кредитна история.

Предимствата на бърз кредит от StikCredit.bg:

  • Получаваш 100% защита на личните данни и пълна конфиденциалност. Връзката ти до нашият уебсайт е криптирана посредством 256 битова SSL защита. Като финансова институция, съхраняваме личните ти данни прилагайки най-високите стандарти за управление на данни и защита.
  • Винаги прозрачни и ясни условия за кредит. При нас няма да откриеш скрити условия, допълнителни такси или оскъпяване на финансовият продукт. Преди да сключиш договор за кредит с нас, ние ще ти разясним всяка точка от договора, за да си наясно с всички условия преди да подпишеш договора за бърз кредит със StikCredit.bg.
  • Бързи заеми изцяло онлайн. StikCredit.bg работи на територията на цялата страна, а кредитните ни услуги се предоставят изцяло онлайн. Достатъчно е да имаш добър интернет, достъп до мобилно устройство или компютър, както и да отговаряш на условията ни, за да кандидатстваш за кредит.
  • Внимание към клиента. При нужда от допълнително разяснение или при възникнал проблем, ние сме готови да отговорим на твоето запитване в рамките на минути в работно време. Всеки, който има нужда от консултация, може да се свърже с нас на посочените на сайта телефон, електронна поща или през чат.


Финансов пример за бърз кредит онлайн от StikCredit.bg

Представителен пример за кредит на вноски от 700 лева и срок на погасяване до 4 месеца:

Лихвата по кредита е в размер на 53,28 лв, която се изплаща на 4 равни, месечни вноски по 188,32 лв. Общата сума за връщане е 753,28 лева, годишният лихвен процент (ГЛП) е 40,84% а годишният процент на разходите (ГПР) е 42,58%. Такса разглеждане е 0 лева, такса отпускане е 0 лева, административни такси 0 лева.

Представителен пример за 12-месечна Кредитна линия (Кредит до заплата) за 400.00 лв

Лихвата по кредита е в размер на 196,20 лв, която се изплаща на 12 равни, месечни вноски по 16.35 лв. Общата сума за връщане е 596,20 лева, годишният лихвен процент (ГЛП) е 41,52% а годишният процент на разходите (ГПР) е 44,86%. Такса разглеждане е 0 лева, такса отпускане е 0 лева, административни такси 0 лева.

Кредитите от Стик-Кредит са с минимален срок на погасяване 3 месеца и максимален срок на погасяване 12 месеца. Минимален годишен лихвен процент е 39,92%, а максимален годишен лихвен процент е 40,95%.

Минимален годишен процент на разходите (ГПР) – 42,52%, а Максимален годишен процент на разходите (ГПР) - 48,86%

Стойностите на ГПР са изчислени според препоръките и изискванията на Българска народна банка.

За да получи одобрение, всеки клиент трябва да е пълнолетен и да спазва изискванията според Общите условия на StikCredit.bg.

Контактна информация на дружеството

"СТИК-КРЕДИТ" АД, ЕИК 202557159, лицензирана финансова институция към Българска Национална Банка, със заповед БНБ-61932/07.07.2016, вписана под регистрационен номер BGR00370.

Адрес и седалище на управление: гр. Шумен, пл. Оборище 13Б, телефон: 0700 10 514., работно време от 08:00 до 20:00 ч. от понеделник до неделя.